Hopp til hovedinnhold (trykk enter)
Arkivplan.no

Oversikt - Arkivsystem

Kommunens aktive arkiver er digitale iht Noark 5-standarden og EPJ-standarden

Hele kommunen benytter sak/arkivsystemet Public 360 online som digitalt arkiv - enten ved direkte bruk eller via fagsystem som er satt opp med integrasjon mot sak/arkivsystem. De ulike arkivene og arkivdelene i Public 360 framgår i administrator i systemet og i vedlagt oversikt.  

I tillegg til sak/arkivsystem er det egne arkivsystemer for klientsaker innen Helse og Mestring, Nav Kristiansand og kommunalområdet Oppvekst som er koblet opp mot arkivkjerner iht Noark 5-standard.  Arkivkjerne fra Visma benyttes til Visma-systemer innen Oppvekst, pleie/omsorg, helsestasjoner og flyktning/integrering.  Se vedlagt oversikt over hva som lagres fra de ulike systemene i arkivkjernen.

Arkivkjerne i fagsystem til Barneverntjenesten: Modulus som leveres av NetCompany. 

Frittstående arkivkjerne fra Documaster benyttes som kjerne for PP-tjenestens system fra HK-Data. All inn- og utgående korrespondanse (filer og metadata) lagres fortløpende i arkivkjernen.

Noen av systemene har elektronisk pasientjournal (EPJ)  som eget område i systemet. Andre systemer er rene EPJ-systemer som er godkjent for bruk som elektronisk arkiv.

Laster...